Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Supporterselftal van het jaar

Supporterselftal van het jaar

BlauwZwartFans en Club Brugge Nieuws slaan de handen in elkaar voor het Brugse supporterselftal van het jaar 2015. Want zeg nu zelf, wij als diehard Club-fans zijn sowieso het best geplaatst om onze blauw-zwarte helden te beoordelen.

Het supporterselftal gaat na welke spelers het voorbije jaar volgens jullie het best presteerden. Baseer je dus niet enkel op de voorgaande matchen, maar op 2015 in zijn geheel. Op Jean-Charles Castelletto kan er niet gestemd worden, aangezien de 20-jarige Fransman nauwelijks in actie kwam.

De centrale verdedigers, verdedigende middenvelders en vleugelspitsen zijn twee keer opgenomen in het elftal. Het is uiteraard de bedoeling dat je hier op twee verschillende spelers stemt. Uiteindelijk zal de gemiddelde score bepalen welke twee spelers het populairste blijken op de desbetreffende posities.

Houd rekening met spelers die geregeld op meerdere posities in actie kwamen, zoals Diaby op de flank en in de spits. Als je de Franse Malinees liever in het centrum ziet spelen, dan stem je op hem als spits en kies je vanzelfsprekend voor een andere vleugelspits. Vergeet niet op “Stem” te klikken onderaan elke positie.

UPDATE: de stemming is afgesloten. Het resultaat vind je op 1 januari 2016 op onze Facebook-pagina (bij foto’s).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws