Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Staelens en De Vlieger zijn het met elkaar eens: “Hij is niet goed genoeg voor Club”

Staelens en De Vlieger zijn het met elkaar eens Hij is niet goed genoeg voor Club

Dat Club Brugge zich tijdens de wintermercato met een doelman zal versterken, is zo goed als zeker. Er zijn intussen al vijf namen gevallen die straks mogelijk de Brugse palen verdedigen. Lorenzo Staelens en Geert De Vlieger hebben begrip voor het aantrekken van een nieuw sluitstuk.

“Met Mathew Ryan was Club enorm verwend”, opent De Vlieger. “Hoewel Bruzzese een zekere constante heeft gevonden, moet de lat toch hoger liggen om kampioen te worden”, gaat de analist verder. “Zijn fout in Midtjylland kostte blauw-zwart uiteindelijk wel de Europese kwalificatie, hé.” Nu Bolat aan de uitgang staat, vindt de ex-doelman van Club het dan ook een logische beslissing om een nieuwe keeper te halen.

Staelens sluit zich daarbij aan. “Bruzzese lijkt mij niet zo zeker. Hij straalt niets uit en heeft zelfs geen expressie op zijn gezicht. Dan was Ryan toch een heel ander niveau. Al werden ze ook met Ryan geen kampioen, dat moet ook gezegd”, besluit hij in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws