Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speelt Vazquez zondag zijn laatste wedstrijd in Jan Breydel?

Speelt Vazquez zondag zijn laatste wedstrijd in Jan Breydel

Victor Vazquez lijkt, net zoals afgelopen zomer, zijn zinnen op een transfer gezet te hebben. De Spaanse draaischijf van blauw-zwart was er volgens officiële berichten wegens ziekte niet bij in de bekerwedstrijd tegen Westerlo. Andere bronnen spreken echter van transferkoorts.

Zo stelt HLN Sport Plus zich serieuze vragen bij de wonderbaarlijke genezing van Vazquez. De middenvelder meldde zich woensdagmorgen ziek en stond donderdag gewoon weer op het trainingsveld. Diezelfde woensdag zakte de manager van Vazquez naar België af om te onderhandelen over zijn vertrek.

Volgens Het Nieuwsblad zou het zondag, tegen Anderlecht nota bene, wel eens de laatste wedstrijd kunnen zijn van Vazquez. Hoewel Preud’homme liever geen sterkhouders ziet vertrekken, bewees de Brugse spelmaker na de zomertransferperiode dat er van een ontevreden Vazquez niet al te veel verwacht moet worden. Het duurde immers meer dan een maand vooraleer hij zijn misgelopen zomertransfer te boven kwam.

De onderhandelingen met Cruz Azul zouden alleszins de goede richting uitgaan. Bovendien zijn de Mexicanen niet als enige geïnteresseerd in de centrale middenvelder. Ook clubs uit het Midden-Oosten liggen op de loer om Vazquez binnen te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws