Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spaanse pers linkt Ryan aan Club Brugge

Spaanse pers linkt Ryan aan Club Brugge

Mathew Ryan verkaste afgelopen zomer naar Valencia. De Spanjaarden betaalden 7 miljoen euro voor de doelman en boden hem een contract aan tot 2021. Toch komt de ex-keeper van Club nauwelijks aan spelen toe in de Primera División. En die situatie zal er niet op verbeteren… 

Ryan werd in eerste instantie gehaald als (tijdelijke) vervanger van Diego Alves. De eerste keeper van Valencia liep eind mei namelijk een serieuze knieblessure op en stond een half jaar aan de kant. Omdat ook Ryan geblesseerd raakte, kreeg derde keeper Jaume Domènech volop zijn kans. Hij brak helemaal door en keept al een tijdje op hoog niveau. Bovendien is Alves bijna terug fit, waardoor Ryan derde keeper zou worden.

Kortom: een situatie die voor zowel de Australiër als Valencia niet ideaal is. De Spaanse club wil tijdens de winter dan ook naar een oplossing zoeken voor Ryan. Volgens de Spaanse pers is een uitleenbeurt de enige oplossing. Club werd hierbij genoemd. De voornaamste vereiste is dat Ryan genoeg speelminuten krijgt. Een voorwaarde waar blauw-zwart zonder enige twijfel aan voldoet.

Valencia-eigenaar Peter Lim en trainer Gary Neville hebben het laatste woord in deze keeperskwestie. Als zij de Belgische competitie als voldoende beschouwen om Ryan verder te laten ontwikkelen, is de kans op een uitleenbeurt aan Club Brugge reëel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws