Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slechts beperkt aantal Club-fans toegelaten in Westerlo

Slechts beperkt aantal Club-fans toegelaten in Westerlo

Club Brugge speelt op woensdag 16 december zijn kwartfinale in de Beker van België tegen Westerlo. Aangezien er slechts 1000 tickets beschikbaar zijn, zullen heel wat Club-fans de verplaatsing naar ‘t Kuipje op hun buik kunnen schrijven.

“Tickets voor het bezoekersvak zijn uitsluitend te verkrijgen via de Ticketing van Club Brugge. We hebben helaas van Club Brugge geen goedkeuring gekregen om ook via ons secretariaat tickets voor het uitvak te verkopen”, klinkt het op de officiële website van Westerlo. Club Brugge stelt zelf 100 tickets ter beschikking voor het bezoekersvak. De overige 890 tickets gaan naar de Supportersfederatie.

Een opvallende beslissing, aangezien er in de achtste finale maar liefst 3.000 tickets werden vrijgemaakt voor Antwerp-supporters in ‘t Kuipje. Naar verluidt hebben de fans van Westerlo hun ongenoegen aan de club laten blijken omdat ze in de laatste wedstrijd tegen Club Brugge niet meer het gevoel hadden dat ze een thuismatch speelden.

Bovendien zal er alles aan gedaan worden om Club-fans uit de Westelse supportersvakken te weren. “Wij vragen alle Westerlo-supporters met aandrang om geen tickets aan te kopen en door te schuiven naar supporters van de tegenpartij”, aldus de website van de Kemphanen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws