Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons geeft uitleg bij strafschopincidentje: “Logische discussie”

Simons geeft uitleg bij strafschopincidentje Logische discussie

Club Brugge won met 2-1 van Charleroi en prijkt nu helemaal bovenaan in de Jupiler Pro League. Eén klein minpuntje zondagnamiddag was het strafschopincident. Kapitein Timmy Simons, destijds zelf nog de vaste strafschopnemer, geeft uitleg.

Een paar minuten voor affluiten lokte invaller Lior Refaelov een penalty uit. De Israëliër ging zelf achter de bal staan en was vastberaden om zijn eerste van het seizoen tegen de touwen te schieten. Maar ook Leandro Pereira en Abdoulay Diaby kwamen zich moeien. Uiteindelijk werd het dan toch Rafa, die zijn inzet door Charleroi-doelman Parfait Mandanda gekeerd zag worden.

“Dat er wat discussie was, is niet meer dan normaal”, vertelt Simons in HLN. “Iedereen wil scoren. Refaelov wil meteen zijn goaltje meepikken nu hij terug is en ook Diaby wil scoren met het oog op de topschuttersstand. Leandro snakt op zijn beurt naar een eerste goaltje. Of ik wilde trappen?” lacht Simons. “Laat ze maar doen”, knipoogt de Brugse kapitein.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws