Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Romelu Lukaku gelooft in tactiek Preud’homme

Romelu Lukaku gelooft in tactiek Preud'homme

Romelu Lukaku vertoeft al meer dan vier jaar in de Premier League, maar blijft de Belgische competitie op de voet volgen. Niet onlogisch, gezien het feit dat zijn broer Jordan bij KV Oostende speelt. In een uitgebreid interview vertelde hij aan Sporza wie voor hem de grote titelfavoriet is.

“Ik zou als ex-speler natuurlijk liefst Anderlecht kampioen zien worden. Al zou KV Oostende ook leuk zijn voor mijn broer. Maar eerlijk gezegd lijkt Club Brugge mij de gevaarlijkste kandidaat”, vertelt Lukaku.

Daarnaast analyseerde de Everton-spits ook de tactische keuzes van Michel Preud’homme. “Het roteren van Preud’homme zal Club voordeel opleveren. Dat is iets wat Anderlecht niet kan, omdat ze volgens mij een te kleine kern hebben. Al wil ik mijn ex-ploeg zeker niet bekritiseren”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws