Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Reviewcommissie heeft goed nieuws voor Club

Reviewcommissie heeft goed nieuws voor Club

Afgelopen zondag was Club met 1-4 te sterk voor KV Kortrijk na een erg potige wedstrijd. Vooral de eerste helft werd gekenmerkt door veel strijd. 

Na 45 minuten had scheidsrechter Delferière al vier gele en één rode kaart uitgedeeld in de West-Vlaamse derby. Door de vele pittige duels werd er dan ook gevreesd voor een eventuele schorsing van Jelle Vossen en Timmy Simons.

Bepaalde commentatoren en analisten gaven immers te kennen dat beide Club-spelers volgens hun opgeroepen moesten worden door de Reviewcommissie. Dat gebeurt gelukkig niet. Enkel Glenn Claes (KV Mechelen) en Žarko Tomašević (KV Kortrijk) worden vervolgd op basis van televisiebeelden. Laatstgenoemde gaf een elleboogstoot aan Vossen (zie video onderaan).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws