Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov: “Wens van Mazzu is uitgekomen”

Refaelov Wens van Mazzu is uitgekomen

Lior Refaelov mocht van Michel Preud’homme een kwartier voor tijd opdraven in plaats van Victor Vazquez. De Israëliër kreeg een paar minuten voor affluiten dé kans om te scoren, maar miste zijn elfmeter.

Zondagnamiddag maakte Refaelov zijn rentree in de Jupiler Pro League. Toch is het nog even wachten op zijn eerste competitietreffer. “Ik wilde graag mijn eerste doelpunt scoren sinds ik geblesseerd geraakte. Ik miste de penalty, maar dat kan gebeuren. Het belangrijkste is dat we opnieuw winnen in eigen huis. De ploeg zit nu al een hele tijd in een goede vorm en het is belangrijk om die vast te houden tot aan de winterstop”, vertelt de middenvelder voor de camera’s van PlaySports.

Charleroi-trainer Felice Mazzu zag de bui al hangen toen hij Refaelov zag klaarstaan voor zijn invalbeurt en fluisterde hem iets in. “Hij zei me dat ik niet mocht scoren en zijn wens is uitgekomen”, grapt Refaelov. “Ik focus me nu op de volgende matchen. Volgende week is er het belangrijke duel tegen Standard, maar eerst moeten we nog een resultaat neerzetten in Denemarken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws