Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov bedankt Club-fans: “Een geweldig gevoel”

Refaelov bedankt Club-fans Een geweldig gevoel

Lior Refaelov kreeg donderdagavond ongeveer tien minuten speeltijd van Michel Preud’homme om zo ritme op te doen. De Israëliër viel goed in en lag aan de basis van het late doelpunt van Stefano Denswil. Na de wedstrijd reageerde hij dan ook erg opgetogen.

“Het was maar voor een paar minuten, maar in moeilijke momenten probeer ik om iets bij te brengen. In bekerwedstrijden is het vooral belangrijk om door te stoten. De manier waarop doet er niet echt toe”, vertelt Refaelov op de officiële website.

De middenvelder is ook erg blij met de steun die hij in de afgelopen tijd kreeg van de Brugse fans. “Tijdens mijn revalidatie hebben de supporters mij enorm geholpen. Dankzij hen zal ik sterker terugkeren. Het was ook een geweldig gevoel toen ze mijn naam scandeerden bij mijn invalbeurt. Dat gaf me een boost om alles te geven!”

Tot slot is onze bekerheld van vorig jaar niet van plan om dit seizoen een andere ploeg met de prijs aan de haal te laten gaan. “De beker staat nu in onze kast en daar willen we hem houden”, besluit Refaelov vastberaden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws