Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov: “Als jullie dat vinden, respecteer ik dat”

Refaelov Als jullie dat vinden, respecteer ik dat

Lior Refaelov verscheen voor het eerst sinds zijn blessure op de openingsspeeldag tegen STVV opnieuw tussen de lijnen bij Club Brugge. De Israëliër mocht zo’n tien minuten voor affluiten opdraven van Michel Preud’homme en was meteen beslissend.

Ondanks zijn lange afwezigheid zat Refaelov onmiddellijk in de wedstrijd. Met enkele geslaagde acties en een listige tuimeling leidde hij de 1-0-overwinning via Stefano Denswil in.

“Ik heb net de beelden gezien. Als jullie vinden dat ik mij laat vallen, respecteer ik dat. Kijk, ik was aan het dribbelen en voelde een licht contact”, vertelt Refaelov aan HLN. “Ik moest mijn kans gaan: het was een goed moment om te vallen. We kregen een vrijschop en die heeft de match beslist.”

Voorts was de middenvelder vooral erg gelukkig om terug op het veld te staan. “Het is heel leuk om terug te keren, zeker met een overwinning. Net als in de voorbereiding heb ik in de voorbije periode heel hard gewerkt. Ik moest geduldig zijn, want er komen nog veel wedstrijden. Hopelijk kan ik ze nu allemaal spelen”, besluit hij strijdvaardig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws