Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Raman viseert Club: “Alle boeren zijn homo”

Raman viseert Club Alle boeren zijn homo

Benito Raman heeft, na het snookerincident, opnieuw van zich laten horen. De 21-jarige aanvaller mocht tegen KV Kortrijk welgeteld 5 seconden invallen, maar was na afloop toch hét gespreksonderwerp van de avond. Faut le faire.

Raman komt de laatste tijd nauwelijks nog aan spelen toe en besloot zondagavond dan maar om zich op een andere manier in de kijker te zetten. Na de wedstrijd tegen Kortrijk nam Raman de micro en zong hij de Gent-aanhang toe: “Alle boeren zijn homo”, klonk het vol overgave.

Zijn medespelers, die hem duidelijk opgestookt hadden, lagen in een deuk. Hein Vanhaezebrouck daarentegen allerminst. “We wilden het jaar op een mooie manier afsluiten. Ik sta hier niet achter. Het is jammer dat dit moet gebeuren en zeker omdat het niet de eerste keer is. Maar ik wil hier nu niets meer over kwijt. We zullen dit binnenskamers oplossen”, aldus de coach van AA Gent. De Twitter-excuses van Raman kwamen ongetwijfeld te laat.

Bij deze hebben wij dan ook een boodschap voor Raman:

Benito, Benito, Benito toch…
 
“Alle boeren zijn homo” – De intelligentie spatte van je boodschap af. Als wij ons bij deze aangesproken moeten voelen, dan hebben we eigenlijk slecht nieuws voor je. En niet alleen wij.
 
Want dat Heintje je – om Johan Boskamp even te quoten – ‘achterlijke’ fratsen beu is, ligt er vingerdik bovenop. Je medespelers lachen je uit waar je bijstaat en zelfs een groot deel van je eigen aanhang vindt je ‘ik-ga-mezelf-eens-populair-maken-bij-de-supporters’-actie Gent-onwaardig.
 
Misschien oververmoeid door de zware wedstrijd en even kortsluiting in de hersenen, zou een mens dan denken. Maar na een invalbeurt van welgeteld 5 seconden, kunnen we je helaas op geen enkele manier verdedigen.
 
Wij als Club-fans zouden je binnenkort dan ook dolgraag een warm welkom geven in Jan Breydel, maar twijfelen er niet aan dat je, net zoals ons, de wedstrijd vanuit de tribune zal moeten volgen. Eén voordeel: daar mag je zeggen en zingen wat je wil.
 
Bedankt om niet ons, maar niemand anders dan jezelf voor schut te zetten voor de Belgische voetbalwereld. Stiekem vinden wij dit geweldig.
 
Want wie laatst lacht, best lacht! 😀
 
Met vriendelijke groeten,

Raman viseert Club: “Alle boeren zijn homo”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws