Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Provocerende Proto ontving boete: “Ben benieuwd of Club-fans ook gestraft worden”

Provocerende Proto ontving boete Ben benieuwd of Club-fans ook gestraft worden

Silvio Proto & co wonnen afgelopen zondag met 1-4 op Jan Breydel. Niets dan lachende gezichten bij paars-wit, zou een mens dan denken. Maar dat is buiten Proto gerekend. De doelman is het grondig beu dat er altijd van hem gezegd wordt dat hij provoceert.

“Provoceren? Ik ben net heel kalm gebleven, 90 minuten lang”, opent Proto zijn betoog. “Ik ben het beu dat mensen zeggen dat ik de fans van de tegenstander doelbewust ophits. Vorig seizoen was het ook van dat. Ik zou toen een paar Brugse supporters geprovoceerd hebben door naar hen te knipogen. Leg mij eens uit hoe iemand die 35 meter van mijn doel zit, kan zien dat ik met mijn ogen heb geflikkerd…”

“Toevallig kreeg ik mijn pv dit weekend in de bus”, gaat de Anderlecht-doelman verder. “Ik zal ze met veel plezier betalen. Ik ben benieuwd of diezelfde politiemensen de Brugse supporters zullen straffen die vuurpijlen op het veld hebben gegooid. Anders mogen ze wat mij betreft een andere job zoeken”, reageert een furieuze Proto in Het Nieuwsblad.

“Er zijn spelers die schrik hebben en hun cool verliezen in matchen zoals die tegen Club. Ik ben op mijn best als ik het publiek zo zie tekeergaan”, steekt hij zichzelf nog snel een pluim op de hoed.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws