Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme zit met nieuw blessuregeval

Preud'homme zit met nieuw blessuregeval

Michel Preud’homme en Club Brugge hebben dit seizoen al heel wat te kampen gehad met blessures, maar stilaan loopt de Brugse ziekenboeg leeg. Toch vallen er nog geregeld spelers uit met kleine kwaaltjes. Zo maakte Dion Cools afgelopen zaterdag bekend dat hij last heeft van de adductoren. Maar ook Felipe Gedoz is niet langer fit.

De flukse Braziliaan zat tegen KV Mechelen wel in de wedstrijdselectie, maar kon volgens Michel Preud’homme niet op de bank zitten omwille van een trap die hij tegen Napoli incasseerde.

Intussen is de ernst van Gedoz’ blessure bekend. Volgens HLN gaat het om een gekneusde quadriceps. De flankaanvaller mist zo dus sowieso het bekerduel van komende donderdag tegen Sporting Lokeren. Mogelijk staat hij ook aan de kant in de thuiswedstrijd van zondag tegen Charleroi.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws