Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Voor mij is Anderlecht leider”

Preud'homme Voor mij is Anderlecht leider

Club Brugge won zondagnamiddag met 2-1 van Charleroi en klimt zo naar de leiding in de Jupiler Pro League. Toch wil trainer Michel Preud’homme niet te hard van stapel lopen.

De Brugse coach reageerde tevreden na afloop, maar weigerde om euforisch te zijn. “Het was een verdiende zege. We hebben bij momenten heel goed voetbal gebracht, maar soms namen we het wat te gemakkelijk op. Als het vlot loopt, moet je niet terugvallen. Dat hebben we wel gedaan op het einde van de eerste en de tweede helft.”

“Voor mij is het belangrijkste dat we weer op ons niveau komen, want we hebben een heel lastige maand voor de boeg. Die eerste plaats vind ik niet belangrijk, want voor mij is Anderlecht de leider in het klassement. Zij hebben immers twee wedstrijden minder gespeeld”, besluit de Brugse coach bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws