Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme verklaart: “Daarom was Meunier kapitein”

Preud'homme verklaart Daarom was Meunier kapitein

Afgelopen zondag verraste Michel Preud’homme vriend en vijand door Timmy Simons op de bank plaats te laten nemen. Het ontbreken van de 38-jarige middenvelder zorgde ervoor dat Thomas Meunier voor het eerst de kapiteinsband mocht dragen van de Brugse coach.

Een eer die ook Ruud Vormer graag te beurt was gevallen. “Meunier is Belgisch international en speelt al langer bij Club dan Ruud”, verklaart Preud’homme zijn keuze in HLN. “Door zijn positie en persoonlijkheid is Ruud zeker een leider, maar met zijn uitstraling en staat van dienst verdient Thomas het om kapitein te zijn.”

Aangezien Timmy Simons donderdagavond in de basis verwacht wordt tegen Lokeren, lijkt het erop dat de aanvoerderskwestie weer even naar het achterplan verdwijnt. Naar verluidt worden er zo’n 5.000 toeschouwers verwacht in het Jan Breydelstadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws