Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme reageert op supportersgezangen Standard

Preud'homme reageert op supportersgezangen Standard

Michel Preud’homme en zijn manschappen gingen zondag kansloos onderuit tegen Yannick Ferrera & co. Daarnaast werd de Brugse trainer getrakteerd op treiterende gezangen van de Standard-aanhang. Preud’homme reageert.

“Allez Michel, chante avec nous”, klonk het bij de fans van de Rouches, die duidelijk op revanche uit waren na de 7-1-nederlaag in de heenmatch. En dan te denken dat de Luikse coach Standard in 2008 voor het eerst in 25 jaar de titel bezorgde.

Preud’homme liet het naar eigen zeggen alleszins niet aan zijn hart komen. “Wat ik van die gezangen vond? Dat laat me volledig koud. Ik ben niet degene die heeft gezongen. Je kan die vraag beter stellen aan de mensen die gezongen hebben”, besloot hij op de persconferentie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws