Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme pakt uit met unicum

Preud'homme pakt uit met unicum

Club Brugge ontvangt zondagnamiddag Charleroi en hoopt straks dankzij een driepunter aan de leiding te staan in de Jupiler Pro League. Michel Preud’homme had, zoals wel vaker dit seizoen, enkele verrassingen in petto in zijn opstelling.

Zo koos hij ervoor om Vazquez in de basis te droppen, terwijl de Spanjaard de voorbije dagen nog sukkelde met zijn rug. Vanaken neemt plaats op de bank.

Daarnaast is het ook opvallend dat er geen basisplaats is weggelegd voor Vormer. De Nederlander ziet zijn plek ingenomen worden door Claudemir.

Maar het meest opvallende is ongetwijfeld dat Preud’homme uitpakt met twee keepers als bankzitters. Zowel Sinan Bolat als Michaël Cordier behoren volgens de officiële club-kanalen namelijk tot de wisselspelers.

Wellicht is dat echter te wijten aan het feit dat er nog drie van de voorlopig tien wisselspelers op de tribune belanden. Al wordt die knoop normaal gesproken eerder doorgehakt. Bekijk hier de volledige opstellingen van Club Brugge en Charleroi.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws