Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme over titelkandidaten: “Die les heb ik na vorig seizoen geleerd”

Preud'homme over titelkandidaten Die les heb ik na vorig seizoen geleerd

Zondag spelen Club Brugge en Anderlecht dé topper van de twintigste speeldag, maar de laatste tijd staan beide topclubs toch enigszins in de schaduw van de sterke prestaties van AA Gent. Een normale zaak, zo vindt Michel Preud’homme.

“Dat is logisch”, opent de Brugse coach zijn interview aan Voetbalkrant. “Het draait momenteel heel goed bij Gent. Ze winnen hun wedstrijden in de Jupiler Pro League, de Beker van België én in de Champions League. Als er dan geen aandacht zou zijn…”

Toch wil Preud’homme de Buffalo’s niet meteen tot titelfavoriet bombarderen. “Die les heb ik na vorig seizoen geleerd. Elke maand is er wel een andere topkandidaat.” Tot slot heeft de Luikenaar allesbehalve schrik om het in januari en februari maar liefst drie keer op te nemen tegen Vanhaezebrouck & co. “Ik maak me daar niet druk in. Door het Belgische systeem met play-offs is het normaal om minstens vier à vijf keer tegen de andere topclubs te voetballen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws