Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme maakte uitzondering voor Club-fans: “Ik doe dat zelden”

Preud'homme maakte uitzondering voor Club-fans Ik doe dat zelden

Club Brugge ging afgelopen zaterdag met overtuigende 1-4-cijfers winnen bij KV Kortrijk en kan zo met een goed gevoel de winterstop in. Trainer Michel Preud’homme zag er zelden zo gelukkig uit. 

“Allez Michel, chante avec nous”, aldus het ludieke spreekkoor van de blauw-zwarte aanhang in het Guldensporenstadion. Iets wat Preud’homme wel wist te smaken (video’s). “Ik kan dat lied nu wel elke week verwachten, of we nu winnen of verliezen. Maar deze versie was véél leuker”, vertelde de Brugse coach achteraf.

De Luikenaar danste zelfs voor het uitvak na afloop. Een ongezien, maar fenomenaal beeld. “Ik ga zelden op het veld, maar deze feestperiode was ideaal om onze fans te bedanken”, verklaart Preud’homme in HLN.

“We zijn op de goede weg”, analyseert hij. “We hebben vier punten minder dan vorig seizoen op dit moment, maar we moesten veel nieuwkomers inpassen en kenden veel blessureleed. Intern was de doelstelling daarom om 39 punten te pakken na 21 speeldagen. We hebben er één meer. Voor ons is dat oké. De kampioen van vorig seizoen (AA Gent, nvdr) had vorig seizoen trouwens slechts 34 punten bij de winterstop”, besluit een knipogende Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws