Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geniet: “Schitterend van onze supporters”

Preud'homme geniet Schitterend van onze supporters

Na een teleurstellende 0 op 6 tegen Standard en Anderlecht heeft Club Brugge opnieuw aangeknoopt met een zege. Het werd maar liefst 1-4 in Kortrijk, tot grote vreugde van de fans en Michel Preud’homme.

“Allez Michel, chante avec nous”, weergalmde in het Guldensporenstadion. En deze keer waren het geen treiterende gezangen van de tegenstander. De blauw-zwarte aanhang vierde de ruime overwinning namelijk met het ludieke spreekkoor.

Preud’homme vond dat alleszins een geweldige zet van de Brugse fans. “Dat was schitterend van onze supporters. Ze hebben veel humor. Ik kan dat lied nu wel bijna elk weekend verwachten, of we nu winnen of verliezen. Maar ik vond deze versie véél leuker dan die andere. Het was grappig en heel vriendelijk. Echt schitterend!”

Tot slot kwam Preud’homme ook nog even terug op de transfer van Vazquez. “Normaal gesproken komt dat wel in orde. Maar je kent het verhaal van de bankgaranties. Mocht het toch niet doorgaan, dan is Victor zeker opnieuw welkom in onze spelerskern”, besluit Preud’homme bij PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws