Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “De pers heeft een grote rol gespeeld”

Preud'homme Daar heb ik absoluut geen verklaring voor

Club Brugge ging tegen Anderlecht met 1-4 onderuit in een topper met twee gezichten. De eerste helft was voor paars-wit, de tweede voor blauw-zwart. Michel Preud’homme analyseert.

“De eerste helft was een ramp van ons”, vertelt Preud’homme aan Play Sports. “Je weet dat Anderlecht in deze omstandigheden gaat bluffen en pressen. Dat hebben ze eerder ook al gedaan. We waren verwittigd en toch speelden we zo slap. Hoe dat komt? Ik begrijp het zelf ook niet. Het is niet de eerste keer dat we dit aan de hand hebben.”

“Ondanks de rampzalige eerste helft, kwamen we wel terug in de wedstrijd. We speelden in de tweede helft zoals we vanaf de eerste minuut hadden moeten spelen. We kregen de kansen, maar scoorden niet. Of we werden afgevlagd vanwege ingebeeld buitenspel.”

“De omstandigheden waren tegen ons vandaag. Ik heb de beelden nog niet gezien, maar de pers heeft een heel grote rol gespeeld in deze wedstrijd. De eerste vraag die ik op de persconferentie kreeg voorafgaand aan de topper was of Gumienny een thuisfluiter was.”

“Ik begreep die vraag niet. Het was opgezet spel. Sommigen van de pers hebben hun rol gespeeld en dat heeft zijn invloed gehad vandaag. En nu gaan ze wellicht schrijven dat ik niet in eigen boezem kijk. Maar dat doe ik wel. Onze eerste helft was een ramp, maar de tweede helft van Gumienny was dat ook.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws