Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Dat is een deel van de uitleg voor het verlies”

Preud'homme Dat is een deel van de uitleg voor het verlies

Club Brugge is er niet in geslaagd om een vervolg te breien aan zijn sterke reeks van zes opeenvolgende overwinningen. Na een moeilijke namiddag werd het 2-0 in Sclessin. Michel Preud’homme legt de vinger op de wonde.

“Het slecht uitverdedigen is een deel van de uitleg voor het verlies vandaag”, opent Preud’homme in zijn interview aan PlaySports. “We zijn heel veel onder druk gekomen en hebben nooit de vrije man gevonden op het middenveld.”

“Standard was sterk, heel agressief en liet ons niet toe om te voetballen. Wij hadden zelf veel meer agressiviteit moeten tonen. We zijn te braaf geweest, maar kregen toch zes gele kaarten en Standard één. Maar oké, je weet dat je elk duel moet aangaan om een kans te maken tegen dit Standard.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws