Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme blikt vooruit: “De beker is áltijd een doel geweest”

Preud'homme blikt vooruit De beker is áltijd een doel geweest

Donderdagavond ontvangt Club Brugge het Lokeren van Georges Leekens in de achtste finales van de Croky Cup. Tijd voor Michel Preud’homme om vooruit te blikken.

“De beker is áltijd al een doel geweest voor ons. Ik heb vroeger altijd gezegd dat als we een keuze zouden moeten maken de focus op de competitie zou komen. En dan bedoelde ik vooral de keuze maken tussen de competitie en Europa. Dat is voor deze periode sowieso niet van tel”, vertelt Preud’homme aan Het Nieuwsblad.

“Ik verwacht een moeilijke wedstrijd morgen. Lokeren is een team dat de laatste tijd ook op verplaatsing mooie dingen laat zien. Ze hebben een goede organisatie, zijn goed op stilstaande fasen en zijn sterk in de omschakeling. Zeker voorin hebben ze kwaliteit en kunnen ze een bal bijhouden. Geduld zullen we nodig hebben, geduld.”

“Of ik het gevoel heb dat de naam van Georges Leekens nog rondspookt bij Club? Nee, er is ook niet over gesproken geweest. Maar iedereen kent de kwaliteiten van Georges. Hij kan een ploeg neerzetten. Al vind ik dat je zonder basiswerk nooit iets kunt bereiken. Er zal altijd een aandeel in het huidige succes zijn van de mensen die voor hem kwamen. Al heeft hij zelf natuurlijk ook zijn aandeel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws