Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Plannetje van MPH werkte: “Dat was de bedoeling”

Plannetje van MPH werkte Dat was de bedoeling

Club Brugge ging woensdagavond op een drafje voorbij Westerlo en kwam nooit in de problemen in ‘t Kuipje. Michel Preud’homme analyseert.

“We waren goed aan de wedstrijd begonnen. Het was de bedoeling om aan een hoog tempo te starten en vroeg te scoren. De eerste kans van Diaby werd nog gemist, maar daarna lukte het dan toch. Na dat doelpunt zakte het tempo, maar behielden we wel de controle”, vertelt Preud’homme op de officiële website.

De Brugse coach beseft echter dat er bepaalde zaken beter konden. “Er was na de 0-1 te weinig beweging en diepgang. Als Westerlo had gescoord, was het nog een lastige match geworden. Na de rust probeerden we om voor de beslissing te zorgen en dat lukte ook. Westerlo kreeg nog wel een paar kansen, maar gelukkig is de aansluitingstreffer niet gevallen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws