Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pereira krijgt mooi cadeau van ex-club Palmeiras

Pereira krijgt mooi cadeau van ex-club Palmeiras

Leandro Pereira kon bij Club Brugge nog niet veel potten breken, maar het is duidelijk dat ze hem bij ex-club Palmeiras nog altijd niet vergeten zijn. De Braziliaanse aanvaller maakte immers deel uit van de ploeg die intussen de beker won.

“Eerst en vooral wil ik Palmeiras feliciteren met het behalen van de Copa do Brasil. Ik ben blij dat ik in enkele bekerduels deel heb mogen uitmaken van dit succes. Vandaag had ik het grote genoegen om mijn medaille in ontvangst te nemen”, aldus Pereira via zijn officiële Facebook-account.

“Ik heb heel veel bewondering voor al degenen die deze prestatie verwezenlijkt hebben. Jullie hebben een hele natie vreugde gegeven. Bedankt voor alle liefde en respect! Nu ga ik op zoek naar een nieuwe prijs voor de grote club waar ik nu speel: Club Brugge #Kampioen”, besluit de aanvaller vastberaden.

Leandro Pereira krijgt een bekermedaille van zijn ex-club

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws