Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oscar Duarte op weg naar de uitgang

Oscar Duarte op weg naar de uitgang

Het zou wel eens goed kunnen dat Oscar Duarte aan zijn laatste weken bezig is bij Club Brugge. Hoewel Michel Preud’homme liever geen sterkhouders ziet vertrekken in januari, deed Club Duarte eerder de belofte dat hij bij een degelijk bod blauw-zwart mag verlaten. 

Met Oscar Duarte, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele, Jean-Charles Castelletto en eventueel zelfs Davy De fauw en Timmy Simons zijn er simpelweg té veel spelers die in aanmerking komen als centrale verdediger.

Duarte lijkt dan ook op weg naar de uitgang. De Costa Ricaan gaf eerder al aan dat hij graag andere oorden zou opzoeken en zijn zaakwaarnemer bevestigt dat de verdediger kan rekenen op Italiaanse interesse. Palermo, Sampdoria en Torino volgen zijn prestaties op de voet. Bovendien hoopt Michel Preud’homme straks op zijn droomduo achterin: Bjorn Engels en Stefano Denswil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws