Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Openhartige Vormer: “Daarom wil ik aanvoerder van Club Brugge worden”

Openhartige Vormer Daarom wil ik aanvoerder van Club Brugge worden

Ruud Vormer is dé exponent van het traditionele Club Brugge, iets waar de fans dol op zijn. “Het is altijd mooi als de fans van je houden. Dat doet me wel wat. Ik ben een speler die zich vaak in het duel gooit, die de bal afpakt en er dan wat leuks mee probeert te doen. Daar houden de mensen in Brugge wel van.”

Elke voetballer heeft een groot, soms onrealistisch, doel voor ogen: spelen bij Manchester United, Arsenal of zelfs Barcelona. Dromen mag. De 27-jarige Vormer kijkt daarentegen heel wat nuchterder naar zijn voetbalcarrière. “Soms moet je eens naar jezelf kijken en durven tevreden zijn met wat je hebt. Ik zit hier goed op mijn plek”, vertelt hij in Het Nieuwsblad. Er wordt dan ook verwacht dat de middenvelder snel een nieuwe overeenkomst tekent bij blauw-zwart.

En als Vormer dan toch bij Club blijft, wil hij er het liefst van al kapitein worden. Toen afgelopen weekend Thomas Meunier de kapiteinsband mocht overnemen van Timmy Simons, was de Nederlander naar eigen zeggen toch een beetje teleurgesteld. “Eerlijk, ik had er vooraf een beetje op gehoopt. Aanvoerder zijn van Club, dat zou toch mooi zijn? Maar dan ben ik heel eerlijk hé.”

“In bijna al mijn jeugdploegen was ik kapitein en bij Roda JC stond enkel Davy De fauw in de weg”, lacht Vormer. “Nu, ik ga er ook niet minder om slapen hoor. Dat Thomas de band van Timmy mocht overnemen, is hem echt gegund. Zo’n grote speler verdient dat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws