Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Op deze manier zegt Ryan kerstmis calorieën vaarwel

Op deze manier zegt Ryan kerstmis calorieën vaarwel

Mathew Ryan vierde, net zoals ons allemaal, kerstmis met zijn familie. En mocht de Australische doelman dan toch een beetje bijgekomen zijn na het kerstdiner, dan smoort hij die overtollige vetten in de kiem met een potje tennis.

Ryan moet momenteel genoegen nemen met een plaats op de bank bij Valencia. Door zijn langdurige knieblessure greep Jaume Domènech namelijk zijn kans. En die lijkt nu een plaatsje te zijn opgeschoven in de pikorde.

Als eerste keeper Diego Alves straks terug fit is, wordt Ryan dus derde keeper bij de Spanjaarden. Toch demotiveert dat de publiekslieveling van Jan Breydel niet om ook tijdens de feestdagen hard te blijven werken.

Working off that Christmas feed. 🎾 #winners

Een video die is geplaatst door Maty Ryan (@matyryan) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws