Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook deze doelman ontving een contractvoorstel van Club

Ook deze doelman ontving een contractvoorstel van Club

Afgelopen zomer verkaste Mathew Ryan naar Valencia en hing Vladan Kujovic zijn keepershandschoenen aan de haak. Daardoor moest Club op zoek naar twee nieuwe doelmannen. Die vond het met Sinan Bolat en Sébastien Bruzzese. Omdat de Porto-huurling tot dusver tegenvalt, lijkt blauw-zwart zijn pijlen op een alternatief te richten.

Zo zou Club momenteel onderhandelen met Eduardo Dos Reis Carvalho, in de voetbalwereld beter bekend als Eduardo. Blauw-zwart heeft de 33-jarige nummer één van Dinamo Zagreb volgens het Portugese Mais Futebol een contractaanbieding van 2,5 jaar voorgeschoteld. Naar verluidt zou de doelman erg graag andere oorden opzoeken.

Eduardo heeft al heel wat ervaring. Zo stond hij in het verleden onder meer tussen de palen bij Braga, Genoa en Benfica. De Portugese international zou een prijskaartje van zo’n 2 miljoen euro dragen. Eerder vertoonde Club ook al interesse in de tweede doelman van Napoli.

Maak kennis met de reflexen van Eduardo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws