Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe Club-doelman komt maandag naar België

Nieuwe Club-doelman komt maandag naar België

De eerste twee wintertransfers van Club zijn zo goed als rond. Victor Vazquez staat op een zucht van Cruz Azul, maar ook de eerste inkomende transfer is bijna een feit. 

Maandag wordt Ludovic Butelle immers in België verwacht. De nummer 1 van Angers wordt al enkele weken aan Club gelinkt en zou morgen de laatste details van zijn overgang komen bespreken. Dat meldt het Franse RMC.

Blauw-zwart kreeg concurrentie van PSG en Anderlecht, maar Butelle heeft zijn zinnen op Club gezet. Een rol als tweede doelman bij de Ligue 1-koploper zou de 32-jarige Fransman immers niet zien zitten. Daarnaast zou de ervaren keeper het aanbod van paars-wit minder interessant vinden dan dat van blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws