Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nico De fauw neemt het op voor zijn broer

Nico De fauw neemt het op voor zijn broer

Club Brugge won zaterdagmiddag met overtuigende 1-4-cijfers tegen Kortrijk. Een serieuze opsteker na de nederlagen tegen Standard en Anderlecht. De broer van De fauw reageert.

Toen Club met 2-0 onderuit ging op Sclessin, werden vooral Boli Bolingoli en Davy De fauw geviseerd voor hun belabberde prestatie. De week nadien kreeg Laurens De Bock opnieuw zijn kans op de linksachterpositie. Maar ook in de thuiswedstrijd tegen Anderlecht zag Club er niet al te goed uit.

In het Guldensporenstadion koos Michel Preud’homme opnieuw voor De fauw. “Kortrijk is erg goed op stilstaande fases en De fauw is één van onze sterkste koppers”, klonk de uitleg van de Brugse coach. Een juiste keuze zo bleek, aangezien er niets viel af te dingen op de wedstrijd van de polyvalente 34-jarige verdediger. Nico De fauw, broer van, vindt dan ook dat zijn broer een pluim verdient voor zijn prestatie. Een mooi gebaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws