Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH verklaart waarom Engels niet in selectie zat tegen Standard

MPH verklaart waarom Engels niet in selectie zat tegen Standard

Een opvallende afwezige in de selectie van Michel Preud’homme voor de wedstrijd tegen Standard was Bjorn Engels. Een enigszins opmerkelijke beslissing, aangezien de centrale verdediger donderdag nog zijn rentree maakte tegen FC Midtjylland. 

Geen Bjorn Engels tegen Standard. Een beslissing waar een groot deel van de Brugse aanhang bezorgd over was. Maar die zorgen lijken, gelukkig, nergens voor nodig.

“Bjorn zat niet in de wedstrijdselectie uit voorzorg”, legt Michel Preud’homme uit aan Voetbalkrant. “Bjorn had spierpijn na de wedstrijd van donderdag. Maar dat is normaal als je weet welke inspanningen hij geleverd heeft om speelklaar te geraken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws