Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH blikt vooruit naar Club – Anderlecht: “Bjorn traint niet mee”

MPH blikt vooruit naar Club - Anderlecht: "Bjorn traint niet mee"

Zondag staat dé topper van de twintigste speeldag op het programma in de Jupiler Pro League. Club Brugge wil straks zijn laatste thuiswedstrijd van het jaar in stijl afsluiten met 30 op 30 in eigen huis. Michel Preud’homme stond de pers te woord.

Eerst en vooral is de Brugse trainer tevreden met de manier waarop zijn ploeg voor de dag kwam in Westerlo. “In de Beker hebben we op verplaatsing gewonnen. Dat was niet makkelijk, dus ik vind dat we gereageerd hebben na de nederlaag op Sclessin”, aldus Preud’homme op de officiële website.

Wellicht zal Bjorn Engels zondag niet aan de aftrap komen in de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. Mogelijk komt hij zelfs helemaal niet in actie. “Bjorn traint vandaag niet mee, we volgen alles heel nauwgezet en voorzichtig op. Rust is belangrijk voor hem!”, klinkt het.

Aan een voorspelling voor zondag wil Preud’homme zich niet wagen. “In zo’n wedstrijd is er nooit een favoriet. De match kan alle richtingen uit. Elke ploeg wint en verliest soms wedstrijden. Het doel is om op het einde meer te winnen dan de anderen. Al kijken we enkel naar ons verhaal. En zondag is dat een thuiswedstrijd waarin we de 3 punten willen halen! Laat onze reeks (27 op 27) nog maar wat langer duren”, besluit MPH.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws