Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Moeilijke tijden voor Tom De Sutter

Moeilijke tijden voor Tom De Sutter

Na zijn glansprestatie in de met 1-3-gewonnen wedstrijd tegen Besiktas, was Tom De Sutter gegeerd wild in heel Turkije. Toch heeft de ex-spits van Club Brugge nog maar weinig plezier beleefd aan zijn transfer.

Bursaspor, zijn nieuwe werkgever, staat momenteel op een teleurstellende gedeelde elfde plaats. En dat terwijl de Europa League geambieerd wordt. Bovendien kan De Sutter nauwelijks op speelgelegenheid rekenen. Tot dusver stond hij nog maar twee keer in de basis (de laatste keer op 12 september) en verzamelde hij in 13 wedstrijden slechts 261 speelminuten.

Per slot van rekening heeft De Sutter ook nog altijd de weg naar doel niet gevonden in Turkije. Positief voor de 30-jarige aanvaller is dat hij er op financieel vlak sterk op vooruit is gegaan. Hopelijk voor hem kan hij het tij ook op sportief vlak nog keren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws