Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Miljoenenbod op komst voor Meunier

Miljoenenbod op komst voor Meunier

Afgelopen zomer zag Club Brugge met Mathew Ryan een absolute sterkhouder vertrekken. En nu de transfer van Victor Vazquez zo goed als rond is, ziet blauw-zwart mogelijk nog een andere basispion vertrekken. Thomas Meunier geniet immers concrete interesse van Inter Milan.

De rechtsachter van Club haalt de laatste weken niet altijd zijn beste niveau, maar dat heeft de interesse van Inter er niet minder op gemaakt. De huidige leider in de Serie A zal volgens Corriere dello Sport eerstdaags een bod uitbrengen op Meunier.

De Rode Duivel wordt eveneens gelinkt aan Napoli, maar de contacten met Inter zijn concreter. Meunier gaf eerder al aan dat hij in principe geen fan is van een wintertransfer, maar of hij ook een lucratief aanbod van Inter afslaat, is nog maar de vraag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws