Midtjylland-coach heeft er geen goed oog in: “Momentum bij Club”

Midtjylland-coach heeft er geen goed oog in Momentum bij Club

Club Brugge staat donderdagavond voor de match van de waarheid in de Europa League. Als Club ook na nieuwjaar nog op het Europese voetbaltoneel wil verschijnen, moet er gewonnen worden van de Deense landskampioen. 

Midtjylland-coach Thorup vreest dat blauw-zwart straks een stuk sterker voor de dag zal komen. “Ik denk dat het momentum deze keer bij Club Brugge ligt. Zij hebben de laatste tijd bijna alles gewonnen en zitten in de goede flow. Ze zijn sinds onze eerste confrontatie simpelweg een stuk sterker geworden.”

FC Midtjylland kon sinds de heenmatch in Jan Breydel nog maar drie keer winnen in elf wedstrijden. Zeven keer ging het onderuit. Een groot contrast met blauw-zwart, dat intussen een sterke reeks neerzette.

Toch zullen de Denen er alles aan doen om Club nog eens te kloppen. “Als enige overgebleven Deense ploeg in Europa moeten wij de eer van het land hoog houden”, aldus verdediger Erik Sviatchenko. “Maar vergeet niet dat dit pas de eerste keer is dat wij op meerdere fronten meestrijden. De groepsfase van de Europa League halen, was ons doel. Alles wat daarbij komt, is een bonus.”

Laaste nieuws

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen