Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier verklaart mindere vorm: “Wij zijn geen machines”

Meunier verklaart mindere vorm Wij zijn geen machines

Iedereen kent de klasse van Thomas Meunier, maar de laatste tijd loopt het iets minder bij de rechtsachter van Club Brugge. De Rode Duivel analyseert de wedstrijd van afgelopen zondag en verklaart waarom het even wat minder loopt bij blauw-zwart.

“We komen aan het einde van een cyclus waarin we veel wedstrijden speelden”, opent Meunier. “De vermoeidheid begint te spelen. Preud’homme roteert vaak, maar er blijven ook veel spelers gewoon in het team. De winterstop zal welgekomen zijn om de basis bij te werken. We zijn tenslotte geen machines.”

Tegen Standard kon Club nooit een vuist maken en voetbalde het nauwelijks kansen bij elkaar. “We hadden een gebrek aan agressiviteit, enthousiasme en de goesting om er iets van te maken. In deze wedstrijden moeten we tonen dat we een titelkandidaat zijn”, gaat hij verder in HBVL.

Tot slot zag de rechtsback de rode kaart van Bolingoli als een sleutelpunt in de match. “Die tweede gele kaart voor Boli mag nooit vallen. Professioneel gezien kan het niet dat je na anderhalve minuut in de tweede helft al naar de kleedkamer wordt gestuurd. Dan weet je dat het heel moeilijk wordt. We leden te veel onnodig balverlies en je kan het een off-day noemen. Standard was gewoon beter dan ons en wij kwamen nooit in ons spel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws