Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mathew Ryan maakt zich op voor MSN, maar heeft pech

Mathew Ryan maakt zich op voor MSN

Zaterdagavond staat er met Valencia – FC Barcelona een interessante wedstrijd op het programma. De ex-keeper van Club Brugge moet het straks wellicht opnemen tegen het dodelijke MSN-aanvalstrio.

Aangezien Ryan de voorbije twee wedstrijden in doel stond, is de kans groot dat de Australische goalie straks ook redding moet brengen op schoten van Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar.

Mogelijk kan Zakaria Bakkali, die de laatste weken heel wat speelminuten kreeg, helpen om het aanvallende geweld van de Catalanen af te stoppen. Hoe dan ook zal het een heel lastige klus worden voor Ryan & co. Valencia staat momenteel op een teleurstellende negende plaats en kan straks de knock-outfase in de Champions League missen door AA Gent.

Barcelona draait daarentegen op volle toeren en maakte twee weken geleden Real Madrid nog belachelijk in Bernabeu. De statistieken van de voorbije vijf matchen spreken voor zich. De wedstrijd is live te volgen op PlaySports.

Valencia - Barcelona

UPDATE: Ryan kon enigszins verrassend niet rekenen op een basisplaats en zag zijn concurrent, Jaume Domènech, in de fout gaan bij de 0-1 van Luis Suarez. Uiteindelijk kon er dankzij Santi Mina toch nog een (onverdiend) puntje worden thuisgehouden. Bakkali mocht 20 minuten voor tijd opdraven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws