Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Zonder nieuw stadion zijn we verplicht om spelers te verkopen”

Mannaert Zonder nieuw stadion zijn we verplicht om spelers te verkopen

Zoals eerder gemeld op BlauwZwartFans kan Club positieve cijfers voorleggen wat het voorbije boekjaar betreft. Na twee verliesjaren boekte Club immers één miljoen euro winst. CEO Vincent Mannaert reageert.

“We bekijken de cijfers sowieso op langere termijn”, nuanceert onze algemeen directeur in HLN. “Je mag niet vergeten dat we uit een stevige en noodzakelijke investeringsperiode komen. Zo hebben we de voorbije jaren 10 miljoen euro in de aanpassingen van het Jan Breydelstadion, de oefenvelden en de jeugdacademie gestopt.”

Ook volgend jaar wordt er verwacht dat de cijfers groen zullen kleuren. “In de komende jaren zal het verder de goede richting uitgaan”, bevestigt Mannaert. “Bovendien hebben we er met Daikin een belangrijke shirtsponsor bij. En de investeringen aan het stadion gaan steeds meer renderen.”

Toch blijven uitgaande transfers een noodzakelijk kwaad om winst te maken. “Als we elk jaar voor de prijzen willen gaan, dan zijn we zonder nieuw stadion verplicht om af en toe spelers te verkopen. Dat is de realiteit van het profvoetbal aan de Belgische top in een verouderde structuur.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws