Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar Denswil: “Hij zag alleen nog maar de slechte dingen”

Makelaar Denswil Hij zag alleen nog maar de slechte dingen

Stefano Denswil verkaste begin dit jaar naar Club Brugge en tekende er een contract voor 3,5 jaar. Hij kwam transfervrij over van Ajax, waar hij nauwelijks op speelminuten kon rekenen.

Het zag er lang naar uit dat de centrale verdediger ook bij Club de hoge verwachtingen niet kon inlossen. Maar de afgelopen weken bewees Denswil wat hij écht in zijn mars heeft. Volgens manager Winston Haatrecht had zijn speler tijd nodig om zich aan te passen aan het systeem van Preud’homme en de Belgische manier van verdedigen.

“Ik denk dat dat het grootste verschil is met zijn Brugse beginperiode. Tactisch heeft hij nu alles onder de knie. En het feit dat hij een reeks wedstrijden op rij mocht spelen, heeft hem vertrouwen gegeven”, vertelt de makelaar in Het Belang van Limburg.

Toen Denswil in zijn eerste maanden bij blauw-zwart neergesabeld werd door zowat elke analist, zat hij enorm diep. “Hij zag alleen nog maar de slechte dingen. We moesten op hem inpraten, maar dat heeft uiteindelijk geloond”, besluit Haatrecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws