Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Larsen: “Fans zijn onmogelijk te vergelijken met die in Jan Breydel”

Larsen Fans zijn onmogelijk te vergelijken met die in Jan Breydel

FC Midtjylland-verdediger Jim Larsen moet, net zoals in de heenmatch, verstek laten gaan voor de wedstrijd tegen Club Brugge. Hij heeft nog altijd last van een knieblessure, maar blikte wel vooruit naar het belangrijke Europa League-duel van zijn team.

Larsen speelde van 2012 tot 2014 voor Club Brugge en wil graag zijn ploegmaats gedag komen zeggen. “Ik heb al wat berichtjes gestuurd, maar vanavond hoop ik iedereen in het stadion eindelijk terug te zien”, vertelt hij aan HLN.

De Deen verwacht een hele andere wedstrijd dan in Jan Breydel. “De rollen zijn nu omgedraaid in vergelijking met de heenmatch in Brugge. Midtjylland heeft veel blessures en is aan een slechte reeks bezig, terwijl Club op dreef is.”

Toch voorspelt Larsen geen gemakkelijke avond voor blauw-zwart. “De sfeer zal uitstekend zijn, maar je kan het onmogelijk vergelijken met Jan Breydel. Daar zitten dubbel zoveel fans in het stadion en is de mentaliteit ook anders. Toch mag Club een warm onthaal verwachten, want dit is de wedstrijd van alles of niets.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws