Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kortrijk zorgt voor unicum tegen Club Brugge

Kortrijk zorgt voor unicum tegen Club Brugge

Zaterdagmiddag kijken Kortrijk en Club Brugge elkaar in de ogen tijdens de laatste speeldag van het jaar. Zowel de manschappen van Michel Preud’homme als Johan Walem hebben iets recht te zetten na de recente nederlagen. Ongeacht wie er straks wint, staat nu al vast dat het een speciale wedstrijd wordt.

Kortrijk pakt namelijk met een unicum uit tegen blauw-zwart. Tijdens de wedstrijd zullen er in het Guldensporenstadion voor het eerst live wedstrijdstatistieken getoond worden op een zogenaamde LED Wall.

Zo kan het hele stadion volgen hoeveel kaarten, fouten, hoekschoppen, balbezit, passes en doelpogingen er tijdens de match genoteerd worden. Eerder dit seizoen pakte SUND, het bedrijf achter het idee, al uit met live statistieken in het Regenboogstadion (Zulte Waregem) en in de Ghelamco Arena (AA Gent). Dat meldt de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws