Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Johan Boskamp spaart kritiek niet: “Hij was verschrikkelijk!”

Johan Boskamp spaart kritiek niet: "Hij was verschrikkelijk!"

Club Brugge verloor zondag met 2-0 tegen Standard en kreeg, op de eerste twintig minuten na, nooit grip op de wedstrijd. Johan Boskamp legt de vinger op de wonde.

De Nederlander was opvallend hard tijdens zijn analyse in Stadion. Vooral Claudemir moest het ontgelden bij Boskamp. “Hij was echt verschrikkelijk. Claudemir tikt echt élke bal naar achter. Ik heb nooit eens een voorwaartse beweging in zijn spel gezien.”

“En als hij dan toch eens naar voor speelde, leidde dat meteen tot balverlies. Echt elke keer opnieuw. Dan had ik toch liever Timmy gezien op die positie. Hij kan de ploeg tenminste nog sturen vanuit het middenveld. Daar heeft Club veel meer aan”, aldus Boskamp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws