Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydelstadion krijgt een upgrade

Jan Breydelstadion krijgt een upgrade

Club Brugge hoopt om binnen vier à vijf jaar in een nieuw voetbalcomplex te spelen. Maar zolang blauw-zwart nog in Jan Breydel vertoeft, wil het dat doen in de best mogelijke omstandigheden. 

Zo komt er begin januari een nieuwe grasmat in het Jan Breydelstadion. Dat meldt HLN. Op zich geen verrassing, aangezien de slechte staat van het veld vooral in de kaart van de tegenstanders van Club speelt. De huidige Brugse spelerskern is namelijk verzot op combinaties en algemeen gesteld minder geschikt om voortdurend duels aan te gaan.

Club is lang niet aan zijn proefstuk toe wat betreft het vernieuwen van de grasmat. Het is al de zevende keer in drie jaar tijd dat het speelveld vernieuwd wordt. Al ligt dat natuurlijk ook aan het feit dat de Brugse graszoden nauwelijks rust krijgen. Als Club op verplaatsing speelt, ontvangt Cercle Brugge immers een tweedeklasser in Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws