Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Italiaanse eersteklasser heeft overeenkomst met Bolingoli

Italiaanse eersteklasser heeft overeenkomst met Bolingoli

Het Italiaanse tuttosport meldt dat Boli Bolingoli een overeenkomst heeft met Genoa. De linksachter verlengde in september zijn contract bij Club Brugge nog tot 2020, maar mag naar verluidt eerst andere oorden opzoeken.

De 20-jarige Bolingoli zou in de winter op huurbasis naar Genoa trekken. De Italianen hebben eveneens een aankoopoptie afgedwongen tijdens de onderhandelingen.

Genoa lijkt het overigens wel voor Club-spelers te hebben. Toen Maxime Lestienne vorig jaar naar Al-Arabi verkaste, werd de ex-middenvelder van blauw-zwart onmiddellijk verhuurd aan Genoa. Momenteel verhuurt de Qatarese club Lestienne aan PSV.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws