Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hilarische taferelen: Club-spelers steken Preud’homme in Obelix-pak

Hilarische taferelen Club-spelers steken Preud'homme in Obelix-pak

Michel Preud’homme heeft Club Brugge na een moeizame start weer helemaal op de rails gekregen. En met een 15 op 15 op zak mag er al eens gelachen worden. De goeie resultaten zorgden ervoor dat de Brugse trainer en zijn sportieve staf een lachwekkende tegenprestatie moesten doen. 

Voor één keer waren het niet de trainers, maar wel de spelers die het voor het zeggen hadden. Preud’homme & co kregen dan ook een aangepaste outfit aangemeten voor deze goedlachse gelegenheid. Eén ding is zeker: de sfeer zit goed bij blauw-zwart. Kijk en geniet!

Preud’homme werkt op de lachspieren in Obelix-outfit

Target gehaald? Dat verdient een tegenprestatie! from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws