Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Harbaoui wél tegen Club, maar niet tegen Anderlecht

Harbaoui wél tegen Club, maar niet tegen Anderlecht

Hamdi Harbaoui, die onlangs terugkeerde van Qatar, kan donderdagavond zijn comeback vieren bij Lokeren. Goed nieuws dus voor de Waaslanders, aangezien de aanvaller in het verleden (2011-2014) maar liefst 46 keer de weg naar doel vond in 104 wedstrijden. Sébastien Bruzzese & co zijn bij deze gewaarschuwd.

Harbaoui verkaste vorig jaar naar Qatar SC, maar werd daar naar eigen zeggen drie maanden niet betaald. De Tunesiër besloot dan ook om zijn contract te verbreken en terug te keren naar zijn ex-werkgever.

Nu de spits eindelijk gelijk heeft gekregen van de FIFA, maakt de KBVB alles in orde om Harbaoui donderdag in Jan Breydel tussen de lijnen te krijgen. Opvallend: voor de inhaalmatch tegen Anderlecht (op 23 december) is hij sowieso niet speelgerechtigd. Dat weet Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws