Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gumienny beslist topper met twee gezichten

Gumienny beslist topper

Club Brugge is er niet in geslaagd om zijn ongeslagen reeks in Jan Breydel voort te zetten. Na een verschrikkelijke eerste helft, herstelde blauw-zwart het evenwicht in de tweede. Tien minuten voor tijd kegelde Gumienny Club met een onterecht gefloten strafschop voor paars-wit uit de wedstrijd.

Club begon erg moeizaam aan de wedstrijd en kwam al na 6 minuten op achterstand door een goal van Okaka. Blauw-zwart bleef de defensieve blunders opstapelen en kwam zelf nooit aan voetballen toe in de eerste helft. Nog voor de rust verdubbelde Praet de score met een afstandsschot. Bruzzese raakte het leer wel, maar kon het niet uit zijn doel ranselen.

Na de rust een veel gretiger Club en een Anderlecht dat niet meer wist van welk hout pijlen te maken. Even voor het uur scoorde Denswil, weliswaar uit buitenspel, de aansluitingstreffer. Niet veel later zorgde Vormer voor de gelijkmaker, maar die werd onterecht afgekeurd door Gumienny.

Club bleef naar de gelijkmaker zoeken, maar werd gestuit door een onterechte penalty voor Anderlecht. Suarez ging achter de bal staan en schoot de 1-3 tegen de touwen. In het slot strooide Praet nog wat meer zout in de Brugse wonde met de 1-4-eindstand.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws