Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geraerts: “Bedankt Club-supporters”

Geraerts Bedankt Club-supporters

Club Brugge bleek zondagnamiddag een maatje te groot voor Charleroi, maar won met slechts één doelpunt verschil. Ook invaller Karel Geraerts vond dat zijn ploeg nooit aanspraak maakte op een punt.

“We hebben al een aantal wedstrijden niet meer kunnen winnen. En vandaag was Club gewoon beter dan ons”, is Geraerts eerlijk bij Sporza radio. “Wij waren vandaag gewoon niet goed genoeg en Club kwam eigenlijk nooit onder druk te staan. Ze speelden heel volwassen.”

Bij zijn invalbeurt trakteerde de Brugse aanhang hun ex-speler op een geweldig applaus. “Ik keer altijd met veel plezier terug naar Jan Breydel. Bedankt supporters, voor de goede ontvangst”, besluit de Charleroi-middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws